Påminnelse om årsmötet 17/2

SMACKs Årsmöte hålls den 17 februari från kl 18:30

Nu finns dokumenten inför årsmötet utlagda. Dokumenten för årsmötet finns på vår gamla hemsida som du hittar här, då vi ännu inte hunnit få iordning ett dokumentarkiv på den nya. Logga in med användaruppgifterna som du hittar på baksidan av medlemskortet (har du inget medlemskort än, maila oss på info@smack.se så löser vi det). Skriv ut det du vill ha med till mötet. Vi kommer endast att ha ett begränsat antal utskrivna dokument med till mötet.

Välkommen till SMACKs Årsmöte för 2014 och Uppstartsmöte för 2015 hålls den 17 februari från kl 18:30 i Råbergsskolan, Rosersberg.

I har vi flyttat klädprovning och försäljning till ett separat tillfälle och kommer att försöka hålla uppstartsmötet lite kortare så att inte kvällen blir så lång.

Kl 18:30 dukar vi fram maten och förbereder årsmötet som startar kl 19:00. Därefter blir det fika och sen upptaktsmöte för 2015 samt prisutdelning för våra Klubbmästerskap.

Årsmötet och Upptaktsmötet brukar vara trevligt och innehålla mycket nyttigt inför den nya säsongen. Kom och ät mat och fika tillsammans med klubbkompisarna, ta del av informationen och snacka cykel.

Mer information finns i det mail och dokumentet som skickats ut till alla medlemmar.

Alla som är intresserade av att delta i SMACKs aktiviteter är välkomna till mötet så ta gärna med era cykelkompisar. De är välkomna även om de inte är medlemmar.

Välkomna! / Styrelsen.