Träningar och aktiviteter under hösten

September och därmed är hösten inledd, det märks framförallt av att kvällarna blir kortare – solen sjunker ned bakom horisonten allt tidigare och snabbare. Landsvägssäsongen är på väg mot sitt slut men vi kommer att hålla igång så länge vädret tillåter.

Intervallträningarna som vi haft på torsdagar rundade vi av igår (10/9) just på grund av att det blir mörkt tidigt om kvällarna. För träningar på vardagskvällar under resten av säsongen se får Facebook-grupp, vi har många aktiva cyklister och det kan förekomma spontana träningar.

Distanspassen på helgerna fortsätter vi med så länge vädret tillåter, framför allt passen på lördagar från Cykelkhuset har varit välbesökta under året. Passa på att hänga med något pass!

Under hösten passar även många på att cykla lite lugnare, säsongens mål är oftast avklarade och en välbehövlig vila både fysiskt och mentalt är på plats. Hösten är även ett utmärkt tillfälle för alternativ träning, kanske prova på att lämna asfaltsvägarna och cykla lite MTB eller CX?

 

Fotograf Kim Tuuliainen Fotograf Kim Tuuliainen