Omgång 11 Markim linje 64 km 2016-06-08

Markim linje 64 km kördes den 2016-06-08 men stort deltagarantal, 166 startande i fem olika startgrupper, Herrar A, B C, Damer och Ungdom. Det var ett gemensamt arrangemang mellan SMACK och Stockholms Cykelförbund och omgången ingick både i Upplands Cup Lvg och i Stockholms Landsvägscup.

DSC_0028

Efter målgång blev det fika med eftersnack samt prisutdelning och hyllningar för de tre första i varje klass. Namnen på de snabbaste i respektive klass kommer också inom kort.

Tack till alla funktionärer, MC-förare och bilförare som gjorde Markim linje möjligt, och till Oskar Ekman som ensam var både starter och målvakt. Nästa år måste vi vara fler funktionärer.

Omgång 11 Markim linje, fem startgrupper körde 2 varv 64 km eller 1  varv 32 km. Solsken, ca +15 grader, och lite kyliga vindar, sammanlagt 166 deltagare.
Nummerlappar, chip och efteranmälan Håkan Nygren, Hans Bärring, Håkan Johnsson, Tomas Johansson
Start och Mål samt Resultat Oskar Ekman
MC-förare Sven-Åke Björkdahl, Claes Björkdahl, Torbjörn Eriksson
Ledarbil Morgan Björkdahl
Kvastbil Peter Karlsson, Åke Leverin
Funktionärer Åke Leverin, Tell Hermansson, Mats Johnsson, Thomas Johansson, Hans Bärring, Håkan Johnsson
Kaffekokare och material Morgan Björkdahl

Resultaten finns på Stockholms Landsvägscups sida https://cykelcup.com/86-markimlinjet/
Vi kopierar in dem hit till sidan senare när eventuella justeringar är gjorda.

Upplands cup Lvg fortsätter nästa onsdag med Tierps partempo/tempo 48 km/24 km på en jättefin bana mellan Mehedeby och Söderfors. Kom och kör, det tar bara en dryg timme från Stockholm och ni får köra på jättefin slät asfalt och en flack bana. som gjord för att sätta nytt personligt rekord – Välkomna!