Klubbmästerskap & aktiviteter i höst att se fram emot

Aktiviteterna efter sommaruppehåll är i full gång både SMACK-serien och MTB-serien (Upplands cup) fortsätter med sina avslutande omgångar för säsongen 2017.

Träningarna är igång med ledarledda distanspass på lördagar och vi kör även intervall träning på torsdagar så länge det är ljust på kvällarna – för mer information om respektive tillfälle se våran Facebook-grupp.

Under hösten hjälper SMACK även till att arrangera Tjej-girot och sedan har vi vårt egna arrangemang MTB-rundan, ett motionslopp för alla som gillar att köra MTB.

Vi även klubbmästerskapen att se framemot, mer information om dessa kommer men nedan är datumen.

En fullmatad höst som vanligt, häng med ut och träna eller kör ett lopp – än är inte säsongen över!

KM Kortbana – 23/8 på ATT. Start klockan 19.30.
Anmälningslänk:
https://www.smack.se/klubbmasterskap-kortbana/

– KM Tempo – 3/9 – Återkommer om exakt tid och bana
Anmälningslänk: https://www.smack.se/klubbmasterskap-tempo/

– KM Linje – 3/9 – Återkommer om exakt tid och bana
Anmälningslänk: https://www.smack.se/klubbmasterskap-linje/

– Som ni ser är Linje och Tempo samma dag. Det ena loppet blir på förmiddagen och det andra på eftermiddagen.

När det gäller banor så är det framförallt linje som är svårt. Vi har ett par förslag på banor, men det är inte helt spikat än. Ni får gärna komma med egna förslag på banor. Några begränsningar dock: – Den kan inte vara på större vägar, t.ex. Almungevägen. Gärna en bana som man kan köra flera varv. Bra om det är god sikt i framförallt kritiska korsningar. Gärna få korsningar.

Anmäl gärna upp er till de lopp som ni vill köra. Det är viktigt för oss att veta i förväg ungefär hur många som kommer, då det påverkar startordningar, etc.

Vi ser helst SMACK medlemmar som deltagare i klubbmästerskapen.

Obs för att få till en bra tävling och för att det skall vara värt besväret för deltagare, funktionärer och arrangörer så skalla det vara minst 15 föranmälda innan start. Så gå in och föranmäl er.