Välkomna till 2018

God fortsättning! Förhoppningsvis har alla haft en god jul och ett trevligt nytt år.

Vi har ett nytt träningsår framför oss och så här i början av året är det några saker att tänka på som medlem i SMACK:

  • Medlemsavgiften ska betalas (medlemsavgiften gäller för 1/1 till 31/12)
  • Licens, har du tänkt att tävla i år eller vill ha en baslicens är det bra att vara ute i god tid och ansöka om sin licens. Närmare säsongen brukar det ofast bli många ansökningar hos cykelförbundet vilket även medför längre ledtider. För mer information och länkar till ansökning om licenser se här.

Vad sker inom närtid inom SMACK? Spontana vinterträningar pågår, håll utskick i Facebook-gruppen för träningssällskap. Många passar även på att träna alternativt i form av skridskor, skidor, löpning, simning, gym, med mera utanför säsongen.

Inom kort, måndag den 22 januari kl 18.00 i Breddenskolan (Upplands Väsby) kommer vi att arrangera ett planeringsmöte inför landsvägssäsongen 2018. Vi kommer att prata om och planera vilka träningar som ska hållas och vilka dagar de ska hållas. All som är intresserade är välkomna att delta i planeringsmötet.

Under början av året väntar även årsmötet, mer information och kallelse till denna kommer senare.