Årsmöte och Upptaktsmöte i SMACK 21/2 kl 19:00

Alla medlemmar och cykelintresserade kallas till:

Årsmöte och Upptaktsmöte i SMACK, med mat & fika
torsdagen den 21 februari 2019 kl.19:00 i Breddenskolans matsal, Bergsyravägen 3, Upplands Väsby.

OBS! Se karta nedan för att hitta dit Obs!

 

Dagordning SMACKs årsmöte 2019

 

Årsmötet startar kl. 19:00 och maten serveras från 18.30. Efter årsmötet blir det fika och ett kortare upptaktsmöte inför 2019 års säsong.

Material till årsmötet kommer att finnas på klubbens hemsida http://www.smack.se/medlemmar/ en vecka före mötet. Skriv gärna ut dokumenten och ta med till mötet, ett begränsat antal utskrivna exemplar kommer även att finnas i lokalen vid mötet.

Förslag (Motioner) till Årsmötet ska inlämnas snarast, dock senast två veckor innan mötet, dvs. den 7 februari, för att hinna behandlas av styrelsen. Inlämning kan ske via e-post till info@smack.se.

Upptaktsmötet innehåller info om aktiviteter under 2019 inom klubben och i Cykelsverige.

Ett separat tävlings- och träningsmöte kommer att hållas innan säsong för de som vill tävla i LVG och MTB och de som tränar med mål att prova på att köra tävlingar. Vi träffas då för genomgång av tävlingskalendern och motionslopp samt planering av säsongen, separat kallelse skickas ut.

Årsmötet och Upptaktsmötet brukar vara trevligt och innehålla mycket nyttigt inför den nya säsongen. Kom och ät och fika tillsammans med klubbkompisarna, ta del av informationen och snacka cykel.

Alla som är intresserade av att delta i SMACKs aktiviteter är välkomna till mötet så ta gärna med era cykelkompisar. De är välkomna även om de inte är medlemmar.

 

Styrelsen önskar alla välkomna!

Karta till Årsmöteslokalen