Ny kläddesign framröstad + Accept från SCF

Då så alla SMACKARE, då har ni valt vilken ny design vi skall ansöka om till SCF (Svenska Cykelförbundet)! Det blev alltså dels design C, dels ATT vi skall byta logotyp, till alt. G.

Anmälan är nu inskickad och så snart vi får accept på det så har vi också ett datum från när den kommer att gälla. Vi siktar på 1:a April 2019, men det beror på SCF om det blir så.

Uppdatering: Vi har ett accept från SCF på den nya designen och logotypen. 

Inom några veckor räknar vi med att vara igång med webbshop för ny leverantör och då kommer det att finnas tid att beställa nya kläder för dem som tävlar i Landsväg, Cyclocross och Bana.

Övriga discipliner kräver inte klubbdräkt ens vid av SCG sanktionerade tävlingar, så till dem behöver man inte ha kläder i nya designen.

Så snart vi har mer information kommer vi att gå ut med den. Observera att bef. webbshop är öppen som vanligt, vi har ju kvar en hel del kläder och tillbehör av nuvarande design

Resultatet blev så här. (Det finns en röst som hade för avsikt att inkomma med eget designförslag, men det inkom aldrig något förslag, kanske bara var feltryckning?)

Håkan Lundström

Klädansvarig