MTB-serien omgång 5 Knivsta MTB och DM MTB 2019-06-13

Massor av MTB-cyklister, hela 96 deltagare, både små och stora, samlades i Knivsta den 13/6 då omgång 5 i MTB-serien och DM MTB för Uppland kördes. 53 deltagare körde långa banan, 23 st F/P10-12 körde en 2,6 km bana och 20 st Nybörjare körde en 1,4 km bana.
Resultaten är nu uppdaterade med 10-12 åringarna i målgångsordning och Nybörjarna utan inbördes ordning.

Kvällen var uppdelad i tre startgrupper, först Nybörjarna som körde ett varv på en kortare bana, sen 10-12 åringarna som körde två varv på en egen bana och därefter start för alla från 13 år och uppåt som körde olika antal varv beroende på klass på den stora banan.
Det var lite blött i skogen efter regn men vi hade uppehållsväder och hyfsad temperatur, 13 grader.

Eftersom det var DM för Uppland blev det prisutdelning med medaljer och applåder, först för 10-12 åringarna efter att de kört sitt lopp och sen för 13-åringarna och uppåt efter att alla gått i mål på den långa banan.

Fikat var gott med smaskigt fikabröd och vi tackar Knivsta CK för den fina banan och det välorganiserade arrangemanget.

Nästa omgång i MTB-serien är Lövstalöt MTB som körs den 27/6. CK Uni är arrangörer och alla är välkomna att köra.

Resultat MTB-serien MTB-serien Knivsta MTB 2019-06-13

Resultat DM MTB DM MTB Uppland, Knivsta MTB-bana 2019-06-13