MTB-serien omgång 7 SMACK Pinbacken MTB 2020-08-06

Äntligen kom vi igång med årets MTB-serie. De sex första omgångarna blev helt enkelt inställda pga. Corona-pandemin men vi fortsätter på programmet så omgång 7 blev premiäromgången i år.

Det var 38 MTB-cyklister som kom till start vid SMACKs omgång i Pinbacken, Märsta. Vädret var fint, solsken, drygt 20 grader, torr terräng och massor av fina blåbär i skogen.

Banan var i princip densamma som tidigare år, bara lite omdragen kring några rotfällor och en liten extra krok i början.

Vi hade självservering av hyrchip och avprickning och det fungerade bra. Tyvärr kunde vi inte bjuda på nåt fika och trivsamt eftersnack på grund av Corona-restriktioner men vi lovar att ni får dubbelt nästa år.

Stort tack till funktionärerna, Morgan Björkdahl, Stefan Lagerkvist och Håkan Johnsson som ordnade banan och höll i arrangemanget.

Resultaten finns här: SMACK Pinbacken MTB 2020-08-06

Föranmälningen via SMACKs hemsida och självservering av chip fungerade bra så det fortsätter vi med.

Nästa omgång i MTB-serien är enligt programmet CK Stabils omgång torsdag den 20/8. Håll koll på SMACKs hemsida och Facebook så ni vet att det stämmer. Anmälan öppnas då måndag kväll den 17/8. Välkomna!