MTB-serien omgång 4 Sunnersta MTB 2021-06-22

Det blev en härlig MTB-kväll med fina förhållanden den 22/6 då Östra Aros CK arrangerade Sunnersta MTB med hela 126 deltagare, fantastiskt! Banvarvet var något förändrat sedan förra gången vi körde och man hade även lagt till en kort startloop som gör att alla har ett kort varv extra i resultatlistan.

Starten var uppdelad så att Nybörjare körde ett helt egen kort bana och P/F9-10, P/F11-12 och P/F13-14 körde ett eller flera varv själva och gick i mål innan P/F15-16 och alla vuxna startade och körde sin tävling upp och ner över åsen. Uppdelade starter fungerar bra och är ett måste nu när vi är så många startande.


Hittade ingen ny bild så en gammal från Östra Aros CKs Facebook får duga.

Deltagarna var nöjda och tackar Östrra Aros CK med Kimmen i spetsen för ett jättebra och trevligt arrangemang på den fina banan!

Nu är det sommaruppehåll för MTB-serien/Upplands Cup MTB fram till den 5/8 då Sigtuna Sports Club arrangerar den 5:e omgången på sin helt nya XC-bana i Sigtuna, något att se fram emot.

Resultaten hittar ni här: MTB-serien Sunnersta MTB 2021-06-22