MTB-serien omgång 5 Sigtuna MTB 2021-08-05

74 deltagare kom för att delta i premiären för Sigtuna Sports Clubs nya MTB-bana vid Stadsängarna i Sigtuna när vi körde den 5:e omgången i MTB-serien/Upplands Cup MTB den 5/8.

Förhållandena var fina, solsken, värme, fin bana med mycket flow och en hel del publik och hejarop ute längs spåret. En härlig MTB-kväll med andra ord.

Nybörjare och ungdomar tom 12 år hade en egen startgrupp och körde ett kortare varv på ca 1,8 km plus en startloop på några hundra meter. De äldre ungdomarna och alla vuxna körde 2,3 km varvet plus en längre startloop på ca 1 km.

Den nya banan var fin och omväxlande, väl bandad och skyltad och med B-linjer vid de svåraste passagerna för de som ville.

Efter målgång var det självservering av fika för alla och eftersnacket höll i länge.

Stort tack till Sigtuna Sports Club för det fina arrangemanget!

Nästa vecka kör vi Lövstalöt MTB i Gozzis grustag med CK Uni som arrangörer. Då är det även DM MTB för deltagare med tävlingslicens för en Upplandsklubb, men alla är välkomna att köra som vanligt.

Resultaten hittar ni här: MTB-serien Sigtuna MTB 2021-08-05

Här finns Fredrik Buchaus bilder från omgången https://1drv.ms/f/s!AqNh6SN7oynbg9Bwix8LqUn0lSzdjg och det är okej att använda de bilder man hittar på sig själv och sina kompisar.
Nu finns även lite mera foton som Alex Hamberg har tagit. Det är okej att använda dem om man taggar honom som fotograf. Här finns bilderna https://1drv.ms/f/s!AqNh6SN7oynbg9Bwix8LqUn0lSzdjg
Tagga gärna sigtunasportsclub om ni lägger upp nåt på FB, Instagram eller annat så att de får feedback på omgången.