MTB-serien omgång 10 Knivsta MTB, avslutning 2021-09-11

Vi fick en härlig avslutning på årets MTB-serie/Upplands Cup MTB den 11/9 då Knivsta MTB kördes med hela 115 deltagare i fina förhållanden, det var bara solskenet som saknades men man kan ju inte få allt.

Knivsta CK hade dragit om banorna rejält till avslutningen, och de var riktigt fina och uppskattade av alla.
Först ut var Nybörjare, P/F9-10 och P/F11-12 som körde 2 till 4 varv på en kortare bana på ca 1,5 km. Därefter startade ungdomar från P/F13-14 och vuxenklasserna på en längre bana om ca 3,3 km och med en startloop på gärdet först.

Efter målgång bjöd Upplands CF på korv och fika som Knivsta CK serverade och det blev en stunds eftersnack medan de sammanlagda resultaten kompletterades med dagens omgång.

Prisutdelningen startade sen med DM MTB för Upplands CF som genomfördes vid Lövstalöt MTB i mitten av augusti och därefter blev det prisutdelning till medaljörerna i varje klass för det sammanlagda resultatet i Upplands Cup MTB. Klubbarna fick även medaljer att dela ut till alla sina Nybörjare och Ungdomar som inte kom på 1:a, 2:a eller 3:e plats.

Därefter delades pokalen ut för den nya tävlingen “Bästa Ungdomsklubb MTB” för Upplands CF. Priset gick till CK Uni som tagit flest poäng när man räknat ihop poängen för Nybörjare och Ungdomar.
Till sist delades pokalen för “Bästa Upplandsklubb MTB” ut och även det priset togs i år hem av CK Uni, igen.

Dagens resultat hittar ni här MTB-serien Knivsta MTB 2021-09-11

Stort Tack till Knivsta CK för ett bra arrangemang och Stort Tack även till alla andra av årets arrangörer och till alla som deltagit i årets Upplands Cup MTB.

Sammanställningen av årets MTB-serie/Upplands Cup MTB kommer att läggas ut inom kort.