Startplats SMACK-träningar

Hej på er!

På styrelsemötet nu ikväll beslutades/förtydligades att ALLA av SMACK arrangerade träningar som tidigare utgått från Cykelhuset för resten av året skall ha startplats Vik-skolan, Detta gäller alltså lördagsdistanspass, Grill/Chill/Gubbröra på måndagar, Torsdagsintervaller etc. Detta för att tydligare följa/underlätta att följa riktlinjer för coronavirus-spridning.

I.o.m. att vi väljer den rymligare Vik-skolan kan Grill/Chill/Gubbröra fortsätta smalas samma tid, vilket gör det enklare för folk som tvekar vilken grupp de skall välja, då kan finnas möjlighet att byta till annan grupp även om man redan anmält deltagande i en annan.

Denna information kommer att gå ut på hemsida/Facebook men ville delge er nu på direkten eftersom Grill/Chill/Gubbröra har utgått från CH så sent som denna vecka, och evenemangen behöver därför ändras så att Vik-skolan blir startplats. Jag svarar för Gubbröran, ni andra verkar vara de som hållit mest i Grill & Chill. Har jag missat någon som är medansvarig på evenemangen så får ni gärna vidarebefordra detta mail till den/de.

OBS!!! Ni som evenemangsledare har också det fulla ansvaret att ha koll på de som föranmält sig, att de har gällande medlemskap i SMACK. Är ni osäkra, kontakta Anna-Lena Edwinson (anna-lenaedwinson@smack.se) och stäm av med henne.

Är det något ni undrar är det bara att ta kontakt med någon av oss i styrelsen.

M.v.h.

Håkan Lundström