MTB-serien omgång 3 Sunnersta MTB 2022-05-17

En härlig, solig försommarkväll fick vi när Östra Aros CK arrangerade Sunnersta MTB den 17/5 i MTB-serien/Upplands Cup MTB. Bana var torr och snabb så det blev bra körning av alla.

Först ut var nybörjarna som körde två varv på en kortare bana. Sen körde de yngre ungdomarna 1 eller 2 varv plus startloop på långa banan och därefter körde de äldre ungdomarna och alla vuxna 3 till 7 varv plus startloop.

Startloopen räknas som 1 kort varv i resultatlistan, därför blir det ett första kort extra varv för alla klasser.

Det blev riktigt tight om segern i flera klasser, bland annat i Elit där Kimmen till sist tog första platsen strax före Peder Alkell.

Fikat efter målgången smakade gott och eftersnacket höll på ett bra tag tills kvällskylan kom krypande.

Stort tack till Östra Aros CK med Kimmen i spetsen för ett fint arrangemang med bra markerade banor, hejande publik, musik och speaker.

Nästa omgång körs torsdag den 2/6 och arrangeras av CK Uni. Vilken bana det blir är inte klart ännu men meddelas när anmälan öppnar.