Tävlings- och motionsmöte

Tisdag den 17 mars klockan 18.30 samlas vi i Breddenskolans matsal, Bergsyravägen 3, Upplands Väsby för möte om tävlingar och motionslopp 2015. Syftet är att prioritera och samordna deltagande i tävlingar/motionslopp och träningar inför dessa.

Vi börjar kvällen med ett inspirerande föredrag av vår landslagscyklist och svenske mästare i paracykel Trike, Rickard Nilsson.

Rickard höll ett bra föredrag vid träningsmötet i början av februari men vi vill att fler ska få höra Rickard berätta.
(Du som var med på mötet i början av februari kan ju komma lite senare om du inte vill höra Rickards föredrag en gång till).
Icon-RoadRace

Agendan för kvällen är:

  • Föredrag av vår landslags-paracyklist Rickard Nilsson
  • Information om tävlingsprogrammet och diskussion kring tävlingar 2015
  • Information och motionslopp och diskussion kring deltagande 2015
  • Information om årets mästerskap och deltagande i dessa
  • Fika serveras naturligtvis under kvällen
Är du intresserad av att börja tävla men inte riktigt vågat ta steget än? Tänker du köra något motionslopp i år? Är du anmäld i någon av våra Vätterngrupper? Kanske har du kört något lopp i SMACK-serien? Tävlar du redan? Allmänt nyfiken på tävling eller motionslopp?

Har du svarat ja på någon av frågorna ovan så bör du komma på mötet!

Vi går igenom årets tävlingsprogram för Lvg och MTB och bestämmer oss för vilka tävlingar, cuper och mästerskap vi skall rikta in oss på för våra ungdomar, elit, seniorer och veteraner på landsväg och MTB. Vi pratar om samåkning, boende och hur vi organiserar oss och vårt deltagande vid de större loppen.

Vi samordnade oss inför några tävlingar i fjol, framför allt Veteran-SM och i år vill göra det ännu mer. Det vore jättekul om vi kunde åka till tävlingar och motionslopp och köra som ett lag till tävlingar och motionslopp.

Vi går också igenom motionslopp som har tävlingsklasser “Gran Fondo”-lopp för att försöka samordna vårt deltagande i de loppen som är en bra inkörsport till tävlande.

Kom till mötet så bygger vi på lag- och klubbkänslan inom SMACK! Kolla gärna igenom i förväg vilka tävlingar och motionslopp du är intresserad av så går genomgången smidigare.

Välkomna! / Styrelsen.