Vad motiverar dig att cykla och hur vill du engagera dig inom SMACK? Är du ute efter att röra på dig och motionera? Eller kanske du vill utmana dig själv genom ett motionslopp eller ett lopp i en träningsserie? Eller kanske du är motiverad att börja tävla?

Alla har vi olika drivkrafter som får oss ut på cykeln. Inom SMACK försöker vi skapa bra förutsättningar med ett varierat utbud av aktiviteter som ska passa de flesta - från lugn rundor med fika till hårda träningspass med mer tävlingslik träning. Du väljer själv vilka aktiviteter du deltar i - hjälp även gärna till att leda aktiviteter/träningar. Hittar du inget pass som passar dig kan ett sett vara att leda ett själv, oftast finns det någon som vill hänga med. Dock ber vi dig att respektera:

  • Träningstider och startplatser för träningarna, kom i tid och konkurrera inte med våra egna träningar
  • De personer som tar sig tid och engagerar i att leda träningar

Vi har många aktiva medlemmar i klubben, gamla som unga, som cyklar året. Större delen av våra medlemmar är motionärer som cyklar för att det är kul och för att de vill röra på sig eller köra ett och annat motionslopp. Det finns även en grupp medlemmar som tävlar för SMACK - inom landsväg och mountainbike. Majoriteten av våra medlemmar cyklar landsväg, även om det finns många som cyklar både landsväg och mountainbike.

SMACKs verksamhet bedrivs framförallt inom cykelsäsongen, april till september då vi bland annat anordnar

  • Träningspass av varierade slag
  • Träningsserier
  • Motionslopp
  • Tävlingar

Under februari håller vi vårt årsmöte och uppstartsmöte för året där du får mer information om verksamheten och planerade aktiviteter för året , så som våra egna arrangemang (motionslopp och tävlingar). Under hösten anordnar vi en årsfest för att sammanfatta och avsluta den gångna året.

Verksamheten bedrivs ideellt, vilket innebär att frivilliga behövs. Ju fler vi är som hjälps åt på olika sätt desto större förutsättningar har vi för att kunna erbjuda våra medlemmar och deltagare i våra arrangemang en bra upplevelse. Ni medlemmar är viktigast för klubben och ni är drivkraften i klubben.

Läs mer om våra träningar, motionslopp, träningsserier , tävlingar och annat här på hemsidan eller delta i diskussionerna på vår Facebook-grupp: SMACK - Träning, tävling och motion.