SMACK har ungdomar som tränar och tävlar både på landsväg och MTB och alla ungdomar är välkomna till våra träningar. Från april till och med augusti tränar vi på Arlandastad Testtrack 1 tisdagskvällar mellan kl 18:00 och 21:00, då har vi ungdomstränare på plats och kör landsvägsträning på den helt bilfria banan.

Även 2024 fortsätter vi med fri gemensam ungdomsträning, i år på tisdagkvällar på Arlandastad Testtrack 1, för alla ungdomar i klubbar inom Upplands Cykelförbund och Stockholms Cykelförbund.

Läs mer och se datumen för 2024 i Inbjudan till gemensam ungdomsträning cykel på Arlandastad Testtrack 2024 och i Kalender Gemensam ungdomsträning ATT 2024

Årets gemensamma ungdomsträning startar på tisdag den 9 april kl 18:00 - ca kl 20:00 med träning för alla åldrar. De yngsta får köra kortare träning och sluta tidigare.
OBS! Vi har i år enbart träningar på tisdagkvällar (med undantag för torsdag 30/5) och på Testtrack 1, se kartlänk i inbjudan.
Alla ungdomar från alla klubbar är välkomna att delta, ingen föranmälan behövs. Försök vara på plats vid 18:00, eller så snart som möjligt efter det.

Alla barn och ungdomar mellan 6 och 21 år välkomna. Kom ihåg att ta med cykel, hjälm, vattenflaska och kläder som passar vädret.
Vi delar upp oss i grupper och tränar på olika delar av banan. Du måste naturligtvis vara frisk för att delta, annars får du hålla dig hemma, det kommer fler träningar under året!

Vi behöver fler ledare till de gemensamma ungdomsträningarna. Kontakta gärna oss på info@smack.se om ni är intresserade av att hjälpa till, ni behövs!


Här finns Krzysztof Marianiuks bilder från träningar under tidigare år på Arlanda Testtrack.

I december 2014 blev SMACK vald till månadens ungdomsförening, läs mer om det här.

  • Vi har nybörjar-/ungdomsklasser på våra arrangemang

Aktiviteter för nybörjare och ungdomar som alltid förekommer i vår verksamhet är nybörjar- och ungdomsklasser i våra egna arrangemang så som SMACK-tempot, Arlanda Test Track och MTB-rundan. SMACK-rundan vårat motionslopp för landsvägscyklister går längs med trafikerade vägar och passar därmed för dem som har trafikvana.

Förutom detta har vi våra träningsserier SMACK-serien som lämpar sig från ungdom och uppåt, MTB-serien har nybörjarklasser och ungdomsklasser (samt även klasser för äldre).