Välkomna till 2016

Välkomna till 2016!

Ännu ett år har passerat och det har därmed blivit dags att förnya sitt medlemskap i klubben, se mer information nedan (som även har skickats ut till medlemmar per epost, har du inte fått epost från SMACK i början av januari glöm inte att tala om vilken epost-adress du vill ha våra nyhetsbrev till, maila info@smack.se för att få din epost adress tillagd eller uppdaterad).

Snön och minusgraderna har nått oss efter jul och nyår, men precis som förr så hindrar det inte aktiva SMACKare från at cykla utomhus, eller SMACKare som passar på att träna alternativt i form av långfärdsskridskor eller längdskidor.

Det är fortfarande ett par månader kvar innan värmen åter börjar göra sin comeback och cykelsäsongen drar igång men kom ihåg just nu är en viktig period (träningsmässigt) att få grundträning inför säsongen!

35_23

Kom ihåg hjälmen när du är ute och cyklar 🙂

Ett gott nytt år och god fortsättning till alla SMACKare, vi ses snart ute på vägarna och vi har ett nytt spännande år framför oss! I år kommer det att finnas precis som alltid många tillfällen att göra en insats för klubben – hjälp till med organiserade träningar under säsongen, ställ upp som funktionär i våra träningsserier eller arrangemang i form av motionslopp och tävlingar. Det är viktigt för klubben och cykelsporten att just du gör en insats!

Påminner om medlemsavgiften som du betalar till föreningens PG 6 69 24-2

Medlemsavgift för SMACK 2016
Enskild medlem 250:-
Familj 400:-

Som ett steg att förenkla hanteringen och med hänsyn till miljön, så kommer SMACK från och med i år att skicka ut medlemsbekräftelser via e-post med information om sponsorer, samarbetspartners och företag där du som medlem får rabatt.

Alltså inga fler inplastade medlemskort.

SMACK ÅRSMÖTE 2016

I år så är SMACKs-årsmöte planerat till den 25/2 kl.19:00-22:00 och vi hoppas att vi får vara i Rosbergsskolan, Rosersberg som vanligt.

Mer om det i separat inbjudan.

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE LICENSANSÖKNINGAR OCH TÄVLINGSANMÄLNINGAR FÖR 2016

Svenska Cykelförbundet har flera nyheter på ingång: Ny webbplats, nytt tävlingsadministrativt system och ett nytt licenshanteringssystem, vilka innehåller flera efterfrågade funktioner.

Licenshanteringen kommer att ligga i det nya systemet som SCF driftsätter den 20 januari 2016 och vi har därför blivit ombedda att invänta med licensansökningar tills det nya systemet är driftsatt.

Tävlingsanmälningar för 2016 kommer även de att skötas helt och hållet i det nya systemet. Detta gör att var och en får sköta sina egna tävlingsanmälningar framöver.

Mer om det nya systemet och hur det påverkar oss kommer att meddelas när det är igång och vi vet hur allt skall hanteras.