Omgång 7 Arlanda Testtrack kortbana 2016-05-10

Det blev en fantastisk kväll på Arlanda Testtrack med över 180 startande i de olika startgrupperna när SMACK-serien/Upplands Cup Lvg och Stockholms Landsvägscup slog sina påsar ihop och genomförde arrangemanget.

Kvällen började med solsken och värme så den första startomgången med Damer, Ungdom och Herrar C hade idealiska förhållanden. Lagom till andra startgrupp, Herrar A, kom väderomslaget med fallande temperatur och kraftiga vindar, inget önskeväder direkt. Det höll sen i sig även för tredje startgrupp, Herrar B.

DSC_6629

Ett stort tack till alla funktionärer från SMACK och Stockholms Cykelförbund som gjorde racet möjligt.

Omgång 7 Arlanda Testtrack kortbana, fem startgrupper med 6-12 varv. Solsken, ca +20 grader och lite vindar för Damer, Ungdom och Herrar C, väderomslag till ca +10 och kraftiga vindar för Herrar A och Herrar B, sammanlagt 195 deltagare.
Nummerlappar, chip och efteranmälan Stockholms CF, Jeanette Wulff, Anna-Carin Falk, Maria Frykblom och Alf Klövvik
Starter Rikard Wulff
Mål Oskar Ekman, Anna Nylén, Jens Kronvall
MC-master Sven-Åke Björkdahl
Funktionärer Håkan Nygren, Håkan Johnsson
Kaffekokare och material Morgan Björkdahl

Resultaten finns på Stockholms Landsvägscups sida https://cykelcup.com/arlanda/
Vi kopierar in dem hit till sidan senare när eventuella justeringar är gjorda.

Nästa onsdag kör vi Dalbyvarvet linje med CK Uni som arrangör, då är alla välkomna som vanligt.