Omröstning designen på kläder – Deadline 18/1

Hej alla SMACK’are!

Det har de senaste åren höjts röster för att SMACK skall ändra designen på kläderna, där det främsta argumentet var att dagens vita lätt blir smutsig. Behovet av mörkare kulörer, framförallt upp på ryggen där stänk hamnar, påtalades. Därför ställdes i början av vintern en fråga om det fanns intresse av att byta design, vilket det visade sig finnas och beslutet togs därför att vi skulle byta design. Vi efterfrågade samtidigt förslag på utförande på den nya designen och fick då in några förslag som nu bearbetats.

Nu är det så äntligen dags att rösta om hur den nya kläddesignen skall se ut! Samtidigt låter vi er tycka till om ett ev. byte av logotyp.

Klicka på bifogad länk så kommer du till enkäten/omröstningen:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=PfJhC4T6w06QXcSm4_XKArrgdZMc1ClEgkTOHzG2YvpUODZGQUpOVUFaQlgwNVhaR1NUTUg4VzI1QS4u

Nedan, finns bilder på de 5 olika valbara kombinationerna samt logotyper, dels bef. logotyp, dels ett förslag på ny logotyp. Där finns samlingsbild med alla 5 kombinationer och bägge logotyperna (”Designkombinationer_A-E.png”), men det finns även separata bilder med lite bättre upplösning. Logotyperna visas med kulör mot vit bakgrund, på kulörta ytor blir logotypens text istället vit.

Klicka på bilderna för att förstora dem!

 

Ditt namn krävs för att kunna rösta och det kommer endast användas för att vi skall kunna kontrollera att du är röstberättigad. Hela enkäten kommer att avidentifieras så snart den är färdigsammanställd. Genom att skicka ditt svar accepterar du att SMACK kan använda informationen på angivet sätt..

OBS! Omröstningen stänger fredag 18:e Januari kl. 20:00, så se till att lägga din röst innan dess!

Med hopp om att få in just DIN röst,

Håkan Lundström / klädansvarig