Nya kläder och ny webshop!

Nuuuuuuu köööööör vi !!!
Nu lanserar vi vår nya design och nya klädkolletion, här är länken till webshopen: https://lachemise.myshopify.com/collections/smack?page=1
Bara att börja shoppa! Några saker att tänka på:
  • Nya designen börjar (prel.) gälla fr.o.m. 1/4-2019, vilket innebär att ni som tävlar i Landsväg, Cyklocross och Bana, och startar i tävlingar som är sanktionerade av Svenska Cykelförbundet. Det behövs alltså inte för motionslopp, för de allra flesta är det ytterst få tillfällen det kan bli aktuellt.
  • Shopen kommer vara öppen året runt, och året är indelat i 4 perioder där man kan beställa hela tiden fram till resp. beställningsstopp. Därefter dröjer det c:a 4 veckor tills plaggen levereras.
  • Allt i shopen är inte helt klart, bl.a. har vi ännu inte fått bilder i SMACK-design till alla plagg, därför har vi t.v. “lånat” bilder på plaggen i Verge-design. Detta gäller följande plagg: Bibs med långa ben, tempodräkt, keps, buff och strumpor.
    Dessa kommer succesivt uppdateras. Övriga bilder är i princip helt klara.
  • Info på hemsidan kommer kompletteras ytterligare inom kort, den kommer också kompletteras med info om hur ev. reklamationshantering och “crash-replacement” går till.
  • Hör gärna av er med synpunter, gör det då till: hl@tormax.se