STOR UTFÖRSÄLJNING!

Nu är vi äntligen igång med nya webshopen. Därmed skall vi försöka bli av med det befintliga klädlagret av den tidigare designen och kommer därför börja sälja ut dem till VRAKPRISER!

Alla artiklar finns som tidigare i SMACK’s egen webshop, gå in på www.smack.se, klicka på ”Klubbkläder”. Där finns dels länk till Verge’s webshop (den nya) och men även de 5 kategorierna Herr, Dam, Barn, Unisex och Utförsäljning. Observera att ALLA PRISER är REJÄLT SÄNKTA, halva priset eller ännu lägre och detta gäller inte bara kläder i kategorin Utförsäljning, men i Utförsäljning är det rena rama PRISFESTEN, ALLA PLAGG kostar 25:-!!!

I.o.m. att dessa kläder inte finns för provning på Cykelhuset längre så kommer det att anordnas tillfälle att prova dessa i vår lokal i Märsta (se Klubbkläder > Klädprovning/Klädutlämning).

Detta tillfälle kommer att bli 31:a Mars kl. 16:00 – 18:00. Kommer ev. bli ytterligare ett tillfälle, då troligen i slutet av April, men det återkommer vi om.

Observera att kläder beställda i gamla SMACK-shopen kommer att plockas innan klädprovningen, så vill du försäkra dig om kläder till FANTASTISKA priser, se då till att i god tid innan den 31/3 ha registrerat en order samt ha betalat den. Kläder beställda och betalda senast 30/3 kommer att plockas 31/3. Du kan även prova, betala och ta med dig kläder på plats den 31/3, observera att du då måste betala med Swish.

(För adress, karta och Swish-/Bg-nr, se Klädprovning/Klädutlämning)