Omgång 18 Hakunge bergstempo 12,5 km 2019-08-28

Solskenet och sommarvärmen stod som spön i backen när 50 deltagare körde Hakunge bergstempo 12,5 km den 28/8. Det var riktigt härligt väder och även riktigt bra körning i backarna. Synd att det blir mörkt så fort nu annars skulle vi säkert kunna fortsätta med serien hela september.

Årets Bergakung och Bergadrottning af Hakunge är nu klara – Daniel Pinto och Anna Svärdström –  länge leve kungen och drottningen! I alla fall till nästa år då de ska utses igen, inga ärvda trontagare här inte.

Snabbast i backarna var idag Daniel Pinto, Team Turbo före Jimmy Carlsson, CK Valhall och Torbjörn Jansson, CK Uni.
Snabbaste dam var Anna Svärdström, CK Valhall före Åsa Christiernin, CK Valhall och Matilda Johansson, CK Norrtälje (Bara 278 hundradelar före fjärde dam Camilla Eklöf, Fredrikshof).

Tack Vallentuna CK för ett bra arrangemang, för att ni fick bort halmbalarna och för det trevliga solskensfikat och det långa eftersnacket!

Nästa vecka kör vi sista omgången, Skånela Syratomten tempo ca 17,3 km. Då kommer vi att samlas och parkera på Arlanda Testtrack och ha avslutningen i lokalen där efter målgång. OBS! Ändrad samlingsplats! Alla är naturligtvis välkomna att köra och vara med vid årets avslutning.

Omgång 18 Hakunge bergstempo 12,5 km. Soligt och varmt, lite motvind på hemvägen. +23 grader, 50 deltagare.
Anmälan Vallentuna CK
Start och Mål Vallentuna CK
Vändpunkt Vallentuna CK
Kaffekokare Vallentuna CK

Resultat SMACK-serien Hakunge bergstempo 12,5 km 2019-08-28