Vätternrundan 2020

Hej SMACKare,

Här kommer lite information kring Vätternrundan 2020.

Då klubben ser till att det finns förbokade grupper till Vätternrundan 2020, ser vi gärna att ni som kör i någon av dessa grupper ställer upp för SMACK som funktionär i något av våra egna arrangemang under säsongen 2020.

Starttid 05:52

Klubben har 40 platser med starttid 05:52 i en förbokad grupp. För att få en av platserna och anmälningskoden till gruppen mailer du till info@smack.se och meddelar att man vill ha en. Så fort vi har hunnit behandla inkomna mail så går vi via mail ut med kod till alla som har fått plats. Platserna går till de 40 som svarar först om intresset är större än så. Observera att koden är personlig och får inte delas till någon annan. Anmälan till Vätternrundan gör du sedan själv med hjälp av koden, sista anmälningsdatum är 21/10.

Bra att veta: Outnyttjade platser den 22/10 släpps till den ordinarie anmälan och finns därmed inte längre till vårt förfogande efter det datumet.

Information om sub-grupper (dvs starttid efter klockan 12 på lördag) kommer inom kort.

//SMACK