Klädprovning/Klädutlämning

Kläder hämtas f.n. hos klädansvarig Håkan Lundström på Nyvägen 5 i Upplands Väsby (oftast finns det någon hemma på eftermiddagar/kvällar/helger, men vill ni vara säkra så kan ni höra av er på 0708-365432 el. hl@tormax.se).

Skulle inte storlekar på uthämtade kläder passa ser vi till att det blir möjligt att byta. Då man gärna vill prova storlekar innan köp har vi därför även ett antal tillfällen när vi har bemanning i vårt förråd i Märsta då det ges tillfälle till provning av kläder, tätast på vår/försommar. Dessa tillfällen meddelas på dels hemsidan, dels Facebook-sidorna, och vid dessa tillfällen kan kläder normalt tas med hem direkt vid provningen. (Vi har för avsikt att inom kort kunna ha permanent provningsmöjlighet tillgänglig, åtminstone för volymprodukter ur ordinariesortimentet, detta är dock i dagsläget inte helt klart, vi återkommer med info så fort det är klart).

Klädprovningstillfällena sker i lokalen på Stockholmsvägen 25, Märsta (baksidan av Biokällan, en röd plåtdörr en halvtrappa ned). Betalning sker normalt i samband provning/utlämning och vi ser helst att ni betalar med swish (nr 1231993724) på plats. Har du inte Swish kan betalning göras i efterhand till vårt PlusGiro 6 69 24-2. Vi har vid dessa tillfällen tyvärr inte ha möjlighet att göra kortbetalningar på plats.

Uppstår akuta behov, t.ex. vurpat sönder kläder precis innan avfärd till ett lopp eller liknande, kontakta då klädansvarig så försöker vi hjälpas åt att lösa det. Och var snälla och tänk på att allt arbete är frivilliga insatser, missbruka inte ”akut-beställningar” utan planera ditt klädbehov i god tid.

Klädansvarig f.n. är Håkan Lundström, nås på hl@tormax.se / 0706-365432.

Klubblokal