Det finns i vår gamla webshop fortfarande kläder kvar i tidigare design (2017 och tidigare alltså helvita tröjan etc.)

 De plaggen säljs nu ut till mycket kraftigt reducerade priser. Eftersom de inte längre finns kvar för utprovning på Cykelhuset Väsby så kommer det under till att börja med våren 2019 att anordnas provningstillfällen i vårt förråd i Märsta (se karta nedan). Dessa provningstillfällen kommer att aviseras på hemsidan och på Facebook-sidan.

Klädprovningstillfällena sker i lokalen på Stockholmsvägen 25, Märsta (baksidan av Biokällan, en röd plåtdörr en halvtrappa ned). Betalning sker antingen direkt när order lagts i webshopen, alt. i samband med provning. Order lagda i webshopen samt där betalning inkommit kommer att plockas innan utprovningar sker, d.v.s. vet du din storlek så är det bättre att lägga en order i webshopen, så är du säkrare på att kläderna blir dina. Swish-inbetalning rekommenderas då jag (Håkan L) ser dessa direkt, för att bankgirobetalning skall ha hunnit kommit in (och en sådan order därmed prioriteras) så måste den vara gjord flera dagar i förväg för att jag skall hinna se den.

Betalar ni med Swish så är numret 1231993724. har du inte Swish kan betalning göras i till vårt PlusGiro 6 69 24-2. Vi har vid utprovningstillfällena tyvärr inte ha möjlighet att göra kortbetalningar på plats.

Klädansvarig f.n. är Håkan Lundström, nås på hl@tormax.se / 0706-365432.

Klubblokal