SMACK-rundan

smack_logo_RUNDAN

SMACK-Rundan 2018 går av stapeln söndagen den 13 maj - 2018. Vi har som tidigare år olika distanser att välja på allt från 40km till 120km. Vi startar i grupper om max 60st cyklister åt gången. Nytt för i år är att vi även kommer att ha en startgrupp bara för tjejer. Första start sker 09:00, så kom i tid så ni hinner hämta ut nummerlappar eller efteranmäla er på plats. Det finns några vätskestationer med tilltugg längs banorna, men tänk på att ta med egna cykelflaskor och dricka från start. Anmälan skall vara SMACK tillhanda senast 2018-05-06. Därefter sker efteranmälan på plats mot förhöjd avgift (efteranmälningsavgift).

OBS! P.g.a. renoveringsarbeten i Ishallen så hänvisar vi er som behöver byta om till Ekillaskolans omklädningsrum i anslutning till idrottshallen (Hitta) eller att byta om hemma.

  • Välkomna till motionsloppet SMACK-rundan

Du kan välja mellan tre olika banor:

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret som du hittar här. Anmälan via formuläret stänger 2018-05-06. Därefter sker efteranmälan på plats mot förhöjd avgift (efteranmälningsavgift).

Efter anmälan ska startavgiften sättas in på SMACKs PG-konto 6 69 24-2, ange namn, "SMACK-rundan" och bana vid inbetalning.

Betalning på plats görs helst med Swish (Swish nr 1231993724) eller i andra hand med kontokort (iZettle lösning).

Information om loppet och praktikaliteter kring loppet

  • Parkering och start vid Ishallen mellan COOP Extra och Lidl!
  • Första start kl.09:00. Startgrupper om max 60 cyklister med 5 minuters mellanrum tillämpas (du väljer start grupp själv på plats, snabba cyklister som cyklar längst startar först).
  • Standard cykel, mtb eller racer med rakt eller bockstyre är godkända.
  • Tempo cykel med tempostyre eller annat framåt pekande styre och/eller täckta hjul (disc) accepteras inte då det kan medföra fara för en själv och andra vid klungkörning.
  • Följ gällande trafikregler.
  • Funktionär finns vid depå med dryck, bullar och frukt.
  • Kaffe, saft, korv med bröd och godis eftermålgång vid Ishallen.