MTB-serien omgång 9 CK Stabil MTB 2019-08-29

51 deltagare körde CK Stabil MTB i Östhammar när de gjorde premiär som arrangörer i MTB-serien/Upplands Cup MTB den 29/8. Loppet gick på ett långt varv 5,7 km så det blev inte så många varv men bra körning.

Nybörjarna startade tidigare och körde en kortare bana innan de vuxna startade på långa banan, strax följda av ungdomarna. Det ser ut att ha varit en snabb bana utifrån den höga snittfart många körde i.

Vi tackar CK Stabil för ett bra arrangemang och ser fram emot att komma tillbaka nästa år igen.

Nästa omgång körs på lördag den 7/9 kl 10:00 på Knivsta MTB-bana, det är den sista omgången för i år. Efter målgång blir det avslutning med lite extra fika och prisutdelning för de bästa i de olika klasserna i Upplands Cup samt pris för Bästa Upplandsklubb MTB. Välkomna då!

Resultaten från dagens omgång hittar ni här MTB-serien CK Stabil MTB 2019-08-29