Omgång 19 Skånela Syratomten tempo 17,3 km 2019-09-04

Omgång 19 Skånela Syratomten tempo 17,3 km 2019-09-04

38 temposugna cyklister kom till start vid det avslutande Skånela Syratomten tempo 17,3 km som kördes i relativt bra förhållanden, mulet, lite vindar och ca +15 grader.

Banans första del slingrade sig fram och den på banans sista bit var asfalten lite dålig men alla verkade nöjda ändå och lät sig väl smaka av smörgåsbuffén i väntan på prisutdelningen. Några passade på att ta ett tempovarv på Arlanda Testtrack innan fikat.

Snabbast runt banan var idag Daniel Pinto, Team Turbo Uppsala före Jimmy Carlsson, CK Valhall och Magnus Fagerström, Team Turbo Uppsala.
Snabbaste dam var Natalie Rec, Terrible Tuesday före Åsa Christiernin, CK Valhall och Emma Juslin, CK Uni.

Vi tackar CK ECI Champion som arrangerade omgången samt Åke och Lillemor Leverin som ordnade fikat och smörgåsbuffén.

Till fikat blev det prisutdelning för årets SMACK-serie/Upplands Cup Lvg individuellt per klass för linje/GP-cupen och för tempocupen. Till sist delades priset för bästa Upplandsklubb Lvg ut och det gick i år till SMACK.

En uppdaterad sammanställning kommer ut på SMACK-serie sidan inom kort.

Tack för i år! Nu tar vi ledigt ett tag från arrangerandet men kom ihåg att vi behöver nya banor att köra på och även nya arrangörer. Hör av er om ni vill arrangera en omgång nästa år.

Kom ihåg att DM för Uppland körs den 14-15 september. Det är öppna mästerskap så alla kan vara med, men det är bara cyklister med tävlingslicens för en Upplandsklubb som är med och tävlar om DM-medaljerna. Info och föranmälan kommer på SMACKs hemsida inom kort.

Omgång 19 Skånela Syratomten tempo 17,3 km. Mulet, svaga vindar, +25 grader, 38 deltagare.
Anmälan Håkan Johnsson, Anna-Lena Edvinson
Start och Mål CK ECI Champion
Funktionärer CK ECI Champion
Kaffekokare Lillemor och Åke Leverin

Resultat SMACK-serien Skånela Syratomten tempo 17,3 km 2019-09-04