Start av ledarledda pass för landsvägscykling!

Hej!

Vi kommer att återuppta våra ledarledda pass så gäller detta för landsvägscykling i SMACK

Distansträning lördagar:

– Vi börjar lördagen den 6:e Juni, mer info kommer på Facebooksidan ”SMACK – Träning, tävling och motion”.

– Vi kommer att dela in i grupper om max 10 personer, samt samling/start med förskjutna tider (Röd & Svart 9:00, Gul & Blå 9:15).

– Föranmälan på Facebook skall ske för att tränings- och passledarna skall kunna planera. Passen kommer att läggas upp som evenemang och var och en skriver sitt namn när de anmäler sig.(mer info kommer)

– Ni får använda SMACK’s Facebooksida för att söka cykelkompisar på för andra tider än de av klubben organiserade, ledarledda passen, men endast klubben får lägga upp pass som evenemang på Facebook.

– Vi kommer t.v. utgå från Vik-skolan i Upplands Väsby för att undvika trängsel (se karta på www.smack.se/traning)

– Introduktionscykling är t.v. inställt, kan ev. bli något tillfälle senare i sommar

– Träningen öppen endast för SMACK-medlemmar. Vill du eller någon du känner vara med och du/hen inte är medlemmar, gå då omgående in på www.smack.se/bli-medlem/ och ANSÖK om medlemskap. Gör det i så god tid att du hinner få svar på din ansökan och därefter hinner betala in samt att vi hunnit registrera din betalning i god tid innan träningstillfället.

– Passen/grupperna kommer i möjligaste mån att anpassas för hög cyklingssäkerhet och undvikande av risk för vårdkrävande incidenter.

– Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.

– Minska moment med närkontakt, gör andra övningar istället.

– Dela inte vattenflaskor, Undvik att spotta och fräsa eller liknande som kan överföra saliv.

– Om möjligt se till att ta med handsprit och uppmana till god handhygien.

– Undvik trängsel.

Välkomna!

Cykelhälsningar
För SMACK/Anna-Lena Edwinson