SMACK-serien/Upplands Cup Lvg 2020 startar på onsdag 29/7

Nu äntligen drar Upplands Cup Lvg/SMACK-serien igång på onsdag den 29/7!
Vi kör enligt det ursprungliga programmet och startar med omgång 14 Brottby tempo 20 km 29/7, därefter Tierps GP den 5/8 osv. Det är inte klart med alla arrangörer ännu men vi hoppas de ställer upp.
Vi anpassar oss naturligtvis till de restriktioner som gäller i Corona-tider och har max 50 startande, endast föranmälan senast kl 19:00 på tisdag kväll, självservering av nummerlappar och chip, resultaten får ni läsa på nätet dagen efter.
Anmälan görs som vanligt på SMACKs hemsida, https://www.smack.se/smack-serien men nu senast kl 19:00 på tisdagar sen stängs anmälan, eller tidigare om vi kommer upp i 50 deltagare.
Startavgiften är nu höjd till 50 kr för tempo och 80 kr för linje/GP, men fortfarande bara 30 kr för ungdomar oavsett tempo, linje eller GP. Chiphyran är fortsatt 20 kr.
Viktig information om upplägget för Brottby tempo den 29/7 hittar du på Vallentuna CKs hemsida, läs den!
Se: https://idrottonline.se/VallentunaCK-Cykel/Nyheter/tavlingsdags-vckarrangerartempo29juli?fbclid=IwAR1y6z18EpgosmDaewbAino9USMxgXNyA4m89wQlIOHuGKjV1q7FNXorOgg
Tyvärr får vi inte låta några deltagare i åldern 70 år eller över delta, detta enligt SCFs, RFs och Folhälsomyndighetens regler och riktlinjer, eftersom alla 70+ anses tillhöra riskgrupp för Corona.
Du måste naturligtvis vara helt frisk, får inte snyta dig eller spotta i närheten av andra eller dela flaska.

Vi måste alla se till att vara rädda om varandra så inte du själv eller andra drabbas av Corona!
Nu kör vi, häng med!