Omgång 5 Arlanda Testtrack kortbana 2019-05-01

Ungefär 180 deltagare körde linjelopp kortbana, “Reverse Grand Prix” på Arlanda Testtrack den 1/5. Det var precis som tidigare år ett samarrangemang med Stockholms landsvägscup och vi körde på grund av det stora deltagarantalet uppdelade i fyra olika startgrupper i klasserna Herrar A, B och C, Damer och Ungdom. Vi fick starta tidigare än ursprungligt planerat för att få tid för en extra startgrupp för Herrar C och Ungdom, kul!

Snabbaste deltagare i respektive klass hittar ni i resultatlistan. Tyvärr strejkade tidtagningssystemet när Herrar C körde så den gruppen finns ännu inte med i resultatlistan. Men det finns en film på Stockholms CFs Facebook-sida som visar målgången. Kolla där och skriv in hur du kom till så att resultatlistan för Herrar C kan tas fram. Här finns filmen: https://www.facebook.com/search/top/?q=stockholms%20cykelf%C3%B6rbund&epa=SEARCH_BOX

Resultatlistan (ännu utan Herrar C) hittar du här: SMACK-serien Arlanda Testtrack kortbana 2019-05-01

Omgång 5 Arlanda Testtrack kortbana. Mulet, några regnstänk, svaga vindar, +10 grader, ca 180 deltagare totalt.
Anmälan Anna-Lena Edvinson, Sofie Åkerblom.
Start Tomas Johansson
Mål och Tidtagning Oskar Ekman
Funktionärer Nicklas Danngren, Peter Olsson
Kaffekokare Morgan Björkdahl, Nicklas Danngren
Prisutdelare Milla Jonsson, Håkan Johnsson

Fika och prisutdelning blev det för alla klasser efter målgång, samt utdelning av ledartröjor för Stockholms landsvägscup.

SMACK tackar alla deltagare och funktionärer och hälsar alla välkomna till Arlanda Testtrack igen den 7 juni då vi kör Arlanda Testtrack Race som första deltävling i Stockholms 3-dagars. Anmäl er via Idrottonline, det finns klasser för alla.

Nästa onsdag arrangerar Bålsta CK Skokloster tempo 23 km i SMACK-serien/Upplands Cup Lvg, då är alla välkomna att köra igen.