Omgång 10 Torvalla GP 40 min + 1 varv 2019-06-04

Vilken härlig kväll vi hade, och vilken fin ny bana CK Norrtälje bjöd på när vi körde Torvalla GP. Vi blev bara 18 startande och det är synd om er som inte var med och körde när allt var så bra. Förmodligen var det väl de kommande 4 dagarnas tävlingar som gjorde att många tyckte det var bättre att vila men till nästa år ska vi justera i programmet så att denna fina GP-bana körs en annan vecka.

Vi hade i princip perfekta förhållanden, soligt och varmt, nästan ingen vind och fina vägar. Först över mållinjen i Herrar A var André Lisspers, Team Turbo, först i Herrar B var Merko Vaga, CK Uni, först i Herrar C var Peter Wissinger, Fredrikshof och först i Damer var Lisa Knutsson, Sockertoppen IF.

Stort tack till CK Norrtälje som bjöd på en fin tävlingskväll på den nya banan, många funktionärer, MC-föråkare, pilning av banan och vägen dit samt gott fika och hembakt.

Nästa vecka kör vi Tierp partempo/tempo på den fina banan Mehedeby-Söderfors och tillbaka. Välkomna!

Omgång 10 Torvalla GP 40 min + 1 varv. Sol och värme, svaga vindar, +20 grader, 18 deltagare.
Anmälan CK Norrtälje
Start och Mål CK Norrtälje, Nicklas och Ulrika
Flaggvakter CK Norrtälje
MC-förare Niclas Ekholm, Victor Bexelius
Kaffekokare och bagare CK Norrtälje, Ulrika

Resultat SMACK-serien Torvalla GP 40 min + 1 varv 2019-06-04