Omgång 11 Tierps partempo/tempo 48/24 km 2019-06-12

Vädergudarna bjöd på kyla, lite regn och lite vindar när vi körde Tierps partempo/tempo 48/24 km den 12/6 och det medförde ett blygsamt men snabbt startfält på 13 deltagare. Synd när vi nu återigen fick köra på den fina och snabba banan mellan Mehedeby och Söderfors med asfalt som ett salsgolv. Det var ingen som vill köra partempo dubbla distansen utan alla nöjde sig med 1 varv på banan, vanligt tempo 24 km.

Snabbast för dagen var Magnus Fagerström, Team Turbo Uppsala före Jimmy Carlsson, CK Valhall och Marcus Juneholt, Söderfors CK som hade hemmaplan. Snabbaste dam var Åsa Christiernin, CK Valhall.

Fikat efter målgång blev ganska kort eftersom alla var blöta och frusna. Det var full värme i bilen på hemvägen som gällde för alla.

Stort tack till Tierps CK som trotsade regnet och kylan och såg till att vi fick köra på den fina banan. På bilden syns det tuffa gänget och det var ju inte direkt sommarkläder de hade på sig idag 🙂

Nästa vecka kör vi Danmarks tempo 25,6 km med CK Uni som arrangör. Då hoppas vi verkligen att sommarvädret har kommit tillbaka. Välkomna!

Omgång 11 Tierps partempo/tempo 24 km. Kyligt, lite regn, lite vindar. +7 grader, 13 deltagare.
Anmälan Tierps CK
Start och Mål Tierps CK
Flaggvakter och Vändpunkt Tierps CK
Kaffekokare Tierps CK

Resultat SMACK-serien Tierps partempo-tempo 24 km 2019-06-12