MTB-serien omgång 7 Hällsbo MTB 2019-08-01

47 deltagare kom till start vid Hällsbo MTB i Sigtuna den 1/8. De fem nybörjarna körde en egen kortare bana innan starten för övriga på den längre banan.

Tyvärr råkade en av de vuxna deltagarna på den långa banan ut för en allvarlig skada efter en vurpa redan i början på den långa banan. Loppet fick därför blåsas av efter 1 varv eftersom den skadade deltagaren låg kvar i banan i väntan på ambulans.
Färsk information efter samtal med den skadade den 8/8 är att han mår efter omständigheterna bra och är vid gott mod, har några månaders sjukskrivning framför sig men förväntar sig bli helt återställt om läkningen fortsätter att gå bra.

Eftersom loppet blåstes innan alla passerat mållinjen efter det första varvet har alla deltagare fått samma tid, och placering som delad etta inom sin klass. Alla kommer att få en poäng för att man deltagit vid omgången.

Vi tackar SMACK för arrangemanget och fikat även om omgången och kvällen fick ett trist slut.

Resultaten från dagens omgång med samma tid och delad förstaplats för alla finns här: MTB-serien Hällsbo MTB 2019-08-01

Nästa omgång körs den 15/8 med IK Rex som arrangörer, information kommer ut inom kort.