MTB-serien omgång 10 Knivsta MTB DM 2020-09-12

Årets korta MTB-serie/Upplands Cup MTB avslutades med Knivsta MTB och DM för Upplands CF lördagen den 12/9. Omgången kördes med två separata starter så att alla som vill skulle kunna delta. Vi hade 93 anmälda och det blev till sist 39 startande i “Ungdomsstarten” kl 9:30 och 42 startande i “Vuxenstarten” kl 11:00.

Banan var omdragen, Corona-anpassad, iordninggjord och i fint skick, ett bra jobb av Knivsta CK.

Vädret var mulet, lite blåsigt men med hyfsad värme. Regnet kom mot slutet av de vuxnas omgång men orsakade inga problem, bara lite blöta vid prisutdelningen för DM och inpackning för hemfärd.

Dagen till ära hade Knivsta CK ordnat självservering av fika efter målgång och det var också prisutdelning för DM MTB Uppland, både för ungdomar och vuxna.

Även om sammanställningen av årets cup ännu inte innehöll den sista omgången var det klart att pokalen för titeln Bästa Upplandsklubb MTB 2020 även i år togs av CK Uni – Grattis!

Komplett sammanställning för Upplands Cup MTB 2020 kommer att läggas ut inom kort och medaljer kommer att skickas till klubbarna.

Tack Knivsta CK för en välarrangerad sista omgång och DM, och tack alla deltagare och arrangörer för årets cup, vi hoppas på ett bättre år 2021!

Resultaten finns här: MTB-serien Knivsta MTB 2020-09-12

Resultaten för DM MTB Upplands CF finns här: DM Upplands CF Knivsta MTB 2020-09-12