SMACK-serien omgång 11 Torvalla GP 40 min +1 varv 2021-06-09

En härlig varm kväll i Roslagen är ju som gjord för att köra GP på CK Norrtäljes fina bana med den utmanande serpentinbacken och ett par tvära svängar på den trekantiga banan.
Och körde GP var just vad 49 deltagare gjorde uppdelade i Herrar A och Damer, Herrar B och Herrar C som startade 30 sek efter Herrar A.

Förhållandena var i princip perfekta, varmt, soligt, nästan ingen vind och fina vägar. Det blev bra körning, så bra att några fick nog under loppet men de allra flesta körde tiden ut, även om några få blev varvade. Alla verkade nöjda med den fina banan och arrangemanget som bjöd på bra tävlingsträning mitt i veckan.

Först över mållinjen i Herrar A var Mattias Lejon, Jarla CK, först i Herrar B var Piotr Patynowski, Vallentuna CO, först i Herrar C var Isak Lööw, Fredrikshof och först i Damer var Camilla Hansson, Östra Aros CK. Alla placeringar, tider och antal varv hittar ni i resultatlistan, se nedan.

Stort tack till CK Norrtälje som bjöd på denna fina tävlingskväll, många funktionärer, MC-föråkare, pilning av banan och vägen dit samt gott Coronasäkert fika och hembakt efteråt.

Nästa vecka kör vi Söderfors partempo/tempo på den fina banan Mehedeby-Söderfors och tillbaka. Söderfors CK har tagit över arrangemanget efter Tierps CK vilket vi är glada för. Välkomna!

Omgång 11 Torvalla GP 40 min +1 varv. Sol och värme, svaga vindar, +22 grader, 49 deltagare.
Anmälan CK Norrtälje
Start och Mål CK Norrtälje, Peter och Ulrika
Flaggvakter CK Norrtälje
MC-förare Hasse Ekholm
Kaffekokare och bagare CK Norrtälje, Ulrika

Resultat SMACK-serien Torvalla GP 40 min +1 varv 2021-06-09