SMACK-serien omgång 13 Danmarks tempo 25,6 km 2021-06-23

51 deltagare startade när Danmarks tempo kördes i SMACK-serien / Upplands Cup Lvg den 2021-06-23 i solsken och ganska varmt men lite blåsigt väder.
Det var också DM tempo för Uppland och 22 av deltagarna var med och slogs om den DM-titeln och medaljerna i sina respektive klasser.

Vi körde den vanliga banan Falebro – Östuna ToR och hade fin medvind på utvägen. Hemåt hade vi en del motvind men det verkade inte hindra de starka eftersom det blev så bra tider och snitthastigheter.

Snabbast på banan för kvällen var Hugo Forssell, Motala AIF CK före Jimmy Carlsson, Bålsta CK och Magnus Fagerström IF Mantra Sport.
Snabbaste dam var Marlin Brown, Cellexir CC före Matilda Johansson, CK Norrtälje och Hanna Törnqvist, Åkersberga Triathlonförening.

Nedan hittar ni resultaten både för kvällens tempo och för DM Uppland. Medaljutdelning och hyllningar för DM-medaljörerna hålls vid nästa omgång.

Stort tack till CK Uni som traditionsenligt arrangerade omgången.

Nästa vecka körs Lohärad linje strax väster om Norrtälje, det är den sista omgången före sommaruppehållet. Anmälan öppnas söndag kväll, välkomna!

Omgång 13 Danmarks tempo 25,6 km. Solsken, fin medvind ut och en del motvind hemåt, +20 grader, 51 deltagare.
Anmälan CK Uni
Start och Mål CK Uni
Flaggvakter och Vändpunkt CK Uni

Resultat SMACK-serien Danmarks tempo 25,6 km 2021-06-23

Resultat DM DM Upplands CF Danmarks tempo 25,6 km 2021-06-23