SMACK-serien omgång 14 Lohärad linje 57 km 2021-06-30

Det blev cykelfest i Roslagen den 30/6 när hela 112 deltagare ställde upp och körde Lohärad linje 57 km i ganska bra förhållanden. Vi hade torra vägar, halvklart, hyfsad temperatur men lite blåsigt så det var omväxlande med- mot- och kantvind på varvet.

Alla körde bra men det var några fler punkteringar än vanligt och tyvärr var det några som gick i gatan på upploppet, dock inte värre än att de kom rullande och linkade in i mål.

Omgången var också DM linje för deltagare med tävlingslicens för klubbar i Upplands CF, klassindelningen var därför den officiella denna gång.

Snabbast runt de tre varven, med i en utbrytning och helt solo i mål var Hugo Forssell, Motala AIF CK, spurten om andraplatsen togs av Mattias Lejon, Team Jarla CK bara 3 tusendelar före Erik Rindborg, Cycling Academy SC.
Snabbaste dam i tävlingen var Sara Hedberg, Cellexir CC före Marlin Brown, Cellexir CC och Anna Svärdström, CK Valhall.
Övriga resultat hittar ni i resultatlistan från loppet och DM-resultaten finns i en separat lista.

Efter målgång blev det Corona-säker självservering av fika och Ulrikas hembakade kaka, medaljutdelning för förra veckans DM tempo (och en del medaljer från fjolårets DM) och eftersnack förståss.

Stort tack till CK Norrtälje som ordnade det fina arrangemanget som vanligt!
Nu tar vi sommaruppehåll i serien fram till den 28/7 då vi startar på nytt med Karby tempo 20 km. Ha en bra sommar och semester till dess!

Omgång 14 Lohärad linje 57 km. Halvklart, torrt, lite blåsigt, +17 grader, 112 deltagare.
Anmälan CK Norrtälje
Start och Mål CK Norrtälje, Peter och Ulrika
Flaggvakter CK Norrtälje
Föråkare MC CK Norrtälje
Kaffekokare och bagare CK Norrtälje, Ulrika

Resultat SMACK-serien Lohärad linje 57 km 2021-06-30

Resultat DM DM Upplands CF Lohärad linje 57 km 2021-06-30