SMACK-serien omgång 16 Arlanda Reverse GP 2021-08-03

Vi hade en härlig kväll i solskenet den 3/8 när 62 deltagare körde Arlanda Reverse GP i SMACK-serien/Upplands Cup Lvg. Omgången genomfördes med 3 olika startgrupper.

För omväxlingens skull körde vi banan åt andra hållet med start och mål nästan längst ner på målrakan, men det var inget som hindrade, det var bra och offensiv körning i alla startgrupper.

Efteråt var det Corona-säkert fika med självservering och eftersnack med distans i kvällssolen. Hade det inte varit semester- och sommarlovstider så hade vi säkert varit minst dubbelt så många deltagare, och det hade funkat utan problem.

Först i mål i de olika klasserna var: Ungdom – Oscar Bjälkengren, Södertälje CK, Herrar C – Peter Lindström, Tyresö CK, Damer – Marlin Brown, Cellexir CC, Herrar A – Viktor Lychou, Södertälje CK och i Herrar B Piotr Patynowski, Vallentuna CK.
Placering 2, 3 och så vidare i de olika klasserna ser ni i resultatlistan som finns här: SMACK-serien Arlanda Reverse GP 2021-08-03

Ett par deltagare i Herrar B körde utan chip, de är placerade i resultatlistan utifrån den filmade målgången.

Stort tack till alla deltagare och till SMACKs funktionärer som ordnade så att vi fick köra spännande tävlingar denna härliga augustikväll.

Nästa vecka kör vi Skokloster tempo 23 km. Då är det Bålsta CK som arrangerar och alla är välkomna att köra som vanligt.

Omgång 16 Arlanda Reverse GP. Solsken, svaga vindar, +18 grader, 62 deltagare totalt i olika startgrupper.
Anmälan Alf Klövvik.
Start och Mål Håkan Johnsson, Janne Littke
Tidtagning Håkan Johnsson
Banchef och funktionär Åke Leverin
Kaffekokare Jonathan Sigemo