SMACK-serien omgång 18 Skattmansö linje 40 km 2021-08-18

Skattmansö linje kördes med 70 deltagare uppdelat i två startgrupper den 18/8. Vädret var hyfsat, vi klarade oss från regn och kunde köra på så gott som helt torra vägar, det var tom. en liten solglimt några minuter under loppet men någon vidare värme var det inte.

Bra körning var det i alla fall under loppet, först startade Herrar A och tre minuter senare startade Herrar B, C, Damer och Ungdom.
Asfalten var grov efter förra årets vägrenovering men inget löst grus som i fjol, så allt gick bra.

I Herrar A gick 5 åkare loss under loppet och var ett par minuter före klungan i mål, i Herrar B var det samlad tropp under loppet, Herrar C och i Damer var deltagarna utspridda och i Ungdom var det olika åldrar på deltagarna så de körde två resp tre varv.

Först i mål i Herrar A var Daniel Pinto, IF Mantra Sport några sekunder före Mattias Lejon, Team Jarla CK och Oskar Persson, CSK Ludvika. Tätt efter dem var Kim Eriksson, Östra Aros CK och James O’Reilly, Baroudeur Fietsclub.
I Herrar B var det en stor klungspurt som vanns av Oskar Mellgren, Enköpings CK före Johan Bergwerf, Fredrikshof och Piotr Patynowski, Vallentuna CK.
I Damer vann Sara Hedberg, Cellexir CC före Felicia Larsered, VSS Triathlon och Paulina Lenngren Hysing, CK Uni.
I Herrar C körde Lars Herthelius, Sandvikens CK snabbast före Håkan Johnsson och Niclas Larsered, SMACK.
I Undomar körde Anton Karlsson och Sixten Karlsson, Enköpings CK riktigt bra på sina 3 resp. 2 varv.

Alla resultat hittar ni vi länken nedan på sidan.

Stort tack till Enköpings CK för ett bra arrangemang, gott och Coronasäkert fika och eftersnack – och för att ni såg till att vi slapp regnet!

Nästa vecka kör vi Hakunge bergstempo med vanliga linjecyklar, då är alla välkomna att köra igen, anmälan öppnar söndag kväll.

Omgång 18 Skattmansö linje 48 km. Mulet med en kort solglimt, svaga vindar, +14 grader, nästan helt torra vägar, 80 deltagare.
Start och Mål Enköpings CK, Ulf Kylén
Flaggvakter Enköpings CK
Föråkare MC Enköpings CK, Andreas
Kvastbil Enköpings CK, Daniel
Sjukvårdare Röda Korset

Resultat SMACK-serien Skattmansö linje 48 km 2021-08-18