SMACK-serien omgång 3 Arlanda Testtrack GP 2022-04-19

Vi hade solsken och fin försommarvärme när 56 deltagare körde Arlanda Testtrack GP 30 min+1 varv med tre startgrupper den 19/4 i SMACK-serien/Upplands Cup Lvg.

Banvarvet var lite nerkortat till 1,62 km, vi körde inte hela vägen ner i kurvan utan genade för att få lite omväxling och mer GP-likt på banan.

Det var bra körning och pigga ben på de allra flesta, även om det är tidigt på säsongen, det blir nog riktigt bra tävlingar lite längre fram. Fikat och eftersnacket var som vanligt trevligt, särskilt för de första grupperna som fick fika i solskenet.

Först i mål i de olika klasserna var: Damer – Matilda Johansson, CK Norrtälje, Herrar C – Isak Lööw, Fredrikshof, Herrar B – Christer Sehlstedt, Rocket Racing, Herrar A – Mattias Lejon, CK Valhall by Jarla.
Placering 2, 3 och så vidare i de olika klasserna hittar ni i resultatlistan: SMACK-serien Arlanda Testtrack GP 2022-04-19

Ett par deltagare körde utan fungerande chip, hör av er med er placering så lägger vi in er rätt i resultatlistan.

Stort tack till alla deltagare och till SMACKs funktionärer som såg till att vi fick köra GP och fika efteråt.

Nästa vecka kör vi Lövstalöt tempo/partempo 20 km vid Lövstalöt. Då är det Östra Aros CK som arrangerar och alla är välkomna att köra som vanligt.

Omgång 3 Arlanda Testtrack GP. Solsken, svag vind, +14 grader (kallare när solen gick ner bakom träden), 56 deltagare totalt i tre startgrupper.
Anmälan Allan Persson
Start och Mål Håkan Johnsson, Janne Littke
Tidtagning Håkan Johnsson
Banchef och funktionär Morgan Björkdahl
Kaffekokare Håkan Johnsson