SMACK-serien omgång 10 Torvalla GP 2022-06-08

Soligt, ganska varmt och lite blåsigt hade vi när CK Norrtälje arrangerade Torvalla GP i SMACK-serien/Upplands Cup Lvg den 8/6.
23 deltagare kom till start och körde den fina banan med serpentinbacken, idag med lite motvind, den långa svepande utförskörningen och den långa målrakan där vi hade medvind idag.

Det blev bra körning, en utbrytning som gick iväg tidigt och höll in i mål, samt några mindre grupper därefter.
Eftersom vi startade Herrar A, B och C samtidigt så blev det lite olika antal varv på banan, men det funkade bra och de allra flesta körde tiden ut plus det extra varvet.

Först över mållinjen i Herrar A var Wincent Wallinder, Team IBT – BH Carl Ras, först i Herrar B var Mattias Wahlbeck, Östra Aros CK och först i Herrar C var Mikael Klimscha, Fredrikshof. Alla placeringar, tider och antal varv hittar ni i resultatlistan, se nedan.

Stort tack till CK Norrtälje för det fina arrangemanget med funktionärer i alla kurvor, MC-föråkare, pilning av banan och vägen dit samt gott fika med hembakt efter loppet.

Nästa omgång körs redan i morron kväll, Danmarks tempo och nästa vecka kör vi Söderfors partempo/tempo på den fina banan Mehedeby-Söderfors och tillbaka, Välkomna!

Omgång 10 Torvalla GP 40 min +1 varv. Solsken, lite vindar, +18 grader, 23 deltagare.
Anmälan CK Norrtälje
Start och Mål CK Norrtälje, Peter och Ulrika
Flaggvakter CK Norrtälje
MC-förare CK Norrtälje
Kaffekokare och bagare CK Norrtälje, Ulrika

Resultat SMACK-serien Torvalla GP 2022-06-08