SMACK-serien omgång 12 Söderfors partempo/tempo 24 km 2022-06-15

Söderfors partempo/tempo arrangerades den 15/6 i bra förhållanden på den fina banan Mehedeby-Söderfors ToR. Vi hade halvklart, svaga vindar och ganska varmt.

15 deltagare varav ett partempo-par körde tempot, och tiderna var mestadels riktigt bra. Banan är slät, lite böljande och går till största delen i skogspartier som skyddar mot vinden. Ni som inte kört den måste komma och prova nästa gång.

Snabbast för dagen var Marcus Juneholt, Söderfors CK före Jörgen Landblom, Idrottsmottagningen Sports Club och Christian Nyberg, Söderfors CK.

Snabbaste dam var Åsa Christiernin, CK Uni och snabbaste Partempo-par var Björn Carlsson och Rutger Brattström, Team Ultrarapid.

Fikat efteråt var gott och eftersnacket trevligt men en hel del om kommande veckas SM.

Ett stort Tack och en stor Eloge till Söderfors CK som gjorde ett fint arrangemang med väl pilad bana, varning före vändpunkten och funktionärer längs vägen, allt detta väl ordnat av en klubb med bara fem medlemmar!

Nästa vecka är det ingen omgång på grund av SM-veckan men den 29/6 kör vi Lohärad linje som sista omgång innan sommaruppehållet, anmälan öppnar söndagen efter midsommar. Välkomna!

Omgång 13 Söderfors partempo/tempo 24 km. Halvklart, svaga vindar, +19 grader, 15 deltagare.
Anmälan Christian Nyberg
Starter Marcus Juneholt
Vändpunkt Erik Juneholt
Flaggvakter och kafffekokare Söderfors CK

Resultat SMACK-serien Söderfors partempo-tempo 2022-06-15