MTB-serien omgång 8 IK Rex MTB 2022-08-18

91 tävlingssugna MTB-åkare ställde upp i IK Rex MTB som även var DM MTB för Upplands CF den 18/8. Det var fler ungdomar än vuxna vilket är roligt, och totalt var det 51 av deltagarna som hade tävlingslicens för en Upplandsklubb och alltså deltog i DM.

Förhållandena var fina med varmt väder och torra banor på de delar av Ottarsloppsbanan som den nya banan går på så det var bra körning i alla klasser.

Först startade Nybörjarna och körde två varv på en 1 km bana, därefter startade P/F9-10, P/F11-12 och P/F13-14 och körde 1-3 varv på den 3,6 km långa banan innan de äldsta ungdomarna och vuxna startade och körde 3-6 varv i skogen på långa banan.

Resultaten i de olika klasserna hittar ni i resultatlistan, se länk nedan. Resultaten för DM MTB finns i en separat resultatlistan som även den nås via en länk nedan.

Stort Tack till IK Rex som arrangerat omgången fint med bra bandning av banan, många funktionärer, fikatält vid målet i skogen och prisutdelning för DM på plats efter att sista deltagare gått i mål.

Nästa vecka kör vi Viby MTB i Bålsta, då är alla välkomna igen. Anmälan öppnar senast måndag kväll.

Resultaten hittar ni här: MTB-serien IK Rex MTB 2022-08-18

DM-resultaten hittar ni här: DM MTB Upplands CF IK Rex MTB 2022-08-18