MTB-serien omgång 9 Viby MTB 2022-08-25

I år hade vi en härlig tävlingskväll i Bålsta då 91 deltagare körde Viby MTB den 25/8 i soligt och varmt väder på torra och fina banor

Bålsta CK hade lagt till Junior-banan och en slinga på ängen till den långa banan så den blev en kilometer längre, sammanlagt ca 5 km, och man fick lite skön, slingrig, singletrack-körning i slutet av banvarvet.

Det var tre starter under kvällen. Först startade Nybörjarna som körde två varv på en kortare bana, därefter körde P/F9-10, P/F11-12 och P/F13-14 ett varv på den långa banan och därefter startade P/F15-16 och alla vuxna och körde 2, 3 eller 4 varv på långa banan beroende på klass.

Kolla in fina bilder och lite film från kvällen på Bålsta CKs Facebook!

Det var roligt med så många startande och så många föräldrar som hejade fram deltagarna, det var nästan familjefest vid varvningen.

Som vanligt serverades fika efter målgång och naturligtvis blev det eftersnack med skryt och bortförklaringar. 🙂

Stort Tack till Bålsta CK för det fina arrangemanget med bra bana, funktionärer ute i skogen och en härlig MTB-fest i sensommarkvällen!

Nu återstår bara den sista omgången i serien, Knivsta MTB som körs lördag den 10 september på Knivsta MTB-bana.
Då blir det även avslutning för årets serie med prisutdelning och Upplands CF bjuder på korv och fika till alla. Anmälan öppnar i början av september, välkomna!

Resultaten finns här: MTB-serien Viby MTB 2022-08-25