Bli medlem

Välkommen att bli medlem i SMACK! - Klubben för dig som gillar cykling och god gemenskap!

Vi kör både Landsväg och MTB, många av oss kör både och. Vissa kör bara för motionen och för att det är roligt, andra tävlar och kör så det ryker, men det viktigaste har vi gemensamt - Den goda stämningen och den trevliga gemenskapen i klubben.

Medlemsförmåner:
Som medlem i SMACK har du många förmåner och rabatter hos flera cykelhandlare, men även många andra företag.

För 2018 gäller följande medlemsavgifter:
Enskilt medlemskap 300 kr
Familjemedlemskap 500 kr (gäller för en huvudmedlem och hela familjen på samma adress)

Följ dessa steg för ansöka om medlemskap i SMACK

  1. Ansök om medlemskap här. Länken tar dig till IdrottOnline och formuläret för medlemsansökan, följ instruktionerna som visas. Din ansökan registreras direkt i Riksidrottsförbundets register och föreningen SMACK. En ansökan ska göras för respektive familjemedlem.
  2. När du har skickat in din anmälan kommer systemet att meddela oss i SMACK om att nya medlemmar finns för godkännande.  När vi har registrerat din anmälan kommer vi att skicka ut ett välkomstbrev per e-post till den adress du har angett. Har du inte fått ett välkomstbrev (med e-post) inom 3-5 dagar hör av dig till oss på info@smack.se.
  3. Betalning av medlemsavgift (gäller från 1/1 till 31/12 ett kalenderår) via plusgiro 6 69 24-2 alternativt via Swish (Swish nr 1231993724), ange att betalningen gäller medlemskap samt ditt namn.