Vinteraktiviteter

Så här i början av året är det mycket som händer i klubben, som kanske inte syns så tydligt för er medlemmar, men att driva en cykelförening innebär så mycket mer än att bara cykla. Början av året är ofta en tid med mycket förberedande aktiviteter, bland annat – medlemsavgifter och licensavgifter som betalas in ska följas upp, licenser ska ansökas hos cykelförbundet, aktiviteter i form av våra arrangemang ska börja planeras och koordineras, ansökningar för våra arrangemang ska skickas in månader i förväg, arbete med sponsorer och kläder ska genomföras, medlemskort ska tillverkas och årsmöte ska förberedas och genomföras. Samtidigt fortsätter vi att utveckla och uppdatera hemsidan, sociala medier och andra mediekanaler för att vi ska synas. En minst sagt händelserik tidsperiod innan säsongen drar igång på allvar.

Vad händer bland våra medlemmar under vinterhalvåret? Träning och uppladdning inför säsongen naturligtvis! Med en jämn ström fylls bland annat Facebook-flödet med inlägg om gemensamma träningar och/eller enskilda träningar. En hel del är ute i snön och cyklar, andra beger sig ut på sjöarna och åker skridskor, skidspåren får besök av SMACKare och en del av oss nöter intervaller inomhus på motionscykel eller trainer.

Vinter är ett utmärkt tillfälle att variera träningen med lite alternativ träning, oavsett vilken träningsform du väljer så kommer du ha igen det väl när säsongen drar igång.

Glöm dock inte bort att det även är dags att betala medlemsavgiften för 2015 ifall du inte redan har gjort det samt eventuell licens om du vill ha en sådan. Var ute i god tid med ansökan om licensen så får du störst nytta av den, en licens tecknas per kalender år – 1/1 till 31/12.

Glöm inte heller bort att det är dags för årsmötet snart, läs mer här, du kommer väl? Förutom årsmötet blir det bland annat  information om det kommande året, medaljer till klubbmästarna och lättare tilltugg och fika. Kom och träffa dina klubbkompisar!

Vilket cykelår vi har att se framemot! Håll ut nu är det inte långt kvar till säsongen börjar 🙂

 

WinterTraining_1

WinterTraining_4

WinterTraining_2

WinterTraining_4