Omgång 11 Nationaldagsloppet, Markim linje 155, 93, 31 km 2018-06-06

Det var stora startfält på Nationaldagsloppet, både i Herrar A, Herrar B och Damer. Något färre ungdomar än man kunde väntat sig men ändå bra med deltagare. Vädret var soligt men kallt, bara 9 grader när de första starterna gick vid 8-tiden på morgonen och det var kalla vindar. Temperaturen steg under dagen men det var långt ifrån helgens värme.

Detta var ett samarrangemang med Stockholms Landsvägscup och Stockholm CK som arrangörer. Vi tackar också Oskar Ekman och Björn Poppe som precis som vanligt gjort alla förberedelser, skötte tidtagningen och tog fram resultaten.

Eftersom denna omgång kräver tävlingslicens och kostar mer samt att det inte finns möjlighet för alla cyklister att delta kommer vi inte att ta med denna omgång i slutresultatet för Upplands Cup Lvg.

Resultatlistan hittar ni via länken på  https://cykelcup.com/6-6-nationaldagsloppet/

Näst vecka, onsdag den 13/6 kör vi Tierps Partempo/Tempo på en jättefin bana från Mehedeby till Söderfors och tillbaka. Tierps CK är arrangörer och omgången startar en halvtimme senare än vanligt, kl 19:30 för att alla ska hinna upp till Tierp. Alla är naturligtvis välkomna att köra partempo tillsammans med någon annan eller tempo på egenhand.

Omgång 11 Nationaldagsloppet, Markim linje, 155, 93, 31 km beroende på klass. Soligt men kallt och kyliga vindar, +15 grader, drygt 200 deltagare.
Anmälan Stockholm CK
Starter Stockholm CK
MC Östra Aros
Radio FRO
Mål och resultat Oskar Ekman, Björn Poppe.
Funktionärer Stockholm CK