Upplands Cup Lvg och MTB inställt tills vidare

Vi har beslutat att ställa in SMACK-serien/Upplands Cup Lvg och MTB-serien/Upplands Cup MTB tills vidare efter regeringens förbud om sammankomster med mer än 50 personer från den 27/3 samt Riksidrottsförbundets och SCFs nya avrådan från att genomföra distrikts- eller klubbtävlingar.

Vi följer naturligtvis dessa riktlinjer och avstår från våra cuper tills läget blivit bättre och förbud och rekommendationer ändrats. Info från SCF finns här: https://scf.se/forbundet/riktlinjer-for-arrangemang-av-klubb-och-distriktstavlingar-under-mars-och-april/

När serierna kan börja arrangeras igen kommer vi att informera på SMACKs och Upplands CFs hemsidor och Facebook, håll koll på dem.

Men kom ihåg att träning fortfarande är tillåten. Vägarna och skogen är fria så de som vill kan köra egen träning på banorna på onsdagar och torsdagar tills vi kan återuppta serierna.

Håll igång, träna på, följ Folkhälsomyndighetens riktlinjer och håll er friska så ses vi framöver.