Omgång 16 Skokloster tempo 23 km 2020-08-12

En härlig sensommarkväll i Skokloster samlades vi 46 deltagare för att köra tempo 23 km och DM för Uppland på den krävande tempobanan.
Förhållandena var  i stort sett perfekta med solsken, lagom värme, svaga vindar och ett jädra Go!

Bålsta CK hade full bemanning med funktionärer vid start och mål, vid korsningarna och vändpunkten så det fanns inget att skylla på om tiden inte blev den man ville uppnå.

Eftersom alla deltagare inte hade tävlingslicens för en Upplandsklubb blir det två resultatlistor, en med alla deltagare och en för DM tempo Uppland, se nedan.

Snabbast för dagen var Jimmy Carlsson, Motala AIF före Jonas Bohr, Cellexir och Anton Steen, Rocket Racing.
Snabbaste dam var Matilda Johansson, CK Norrtälje följd av Hanna Törnqvist, Åkersberga Triathlon och Caroline Augustsson, CK Valhall.
Snabbaste ungdom Tim Capieau, Knvista CK som körde hela distansen på en snabb tid, snabbaste Tandem Louise Jannering, SMACK med pilot Anna Svärdström, CK Valhall och snabbaste Handbike Vigand Nilsson, SMACK.

Stort Tack till Bålsta CK för ett bra arrangemang, för solskenet och för den goda Kexchokladen till alla!

Nästa vecka kör vi Skattmansö linje som också är DM linje för Uppland. Då blir det två separata tävlingar för olika klasser så att alla ska kunna vara med och köra, dock max 50 deltagare per tävling.
Anmälan öppnar på söndag kväll men läs mer redan nu på Enköpings CKs hemsida: https://idrottonline.se/EnkopingsCK-Cykel/landsvag/Upplandscup/upplandscupenkoping

Omgång 16 Skokloster tempo 23 km. +22 grader, solsken, svaga vindar, 46 deltagare.
Start och Mål Bålsta CK
Vändpunkt Bålsta CK
Flaggvakter Bålsta CK

Resultat SMACK-serien SMACK-serien Skokloster tempo 23 km 2020-08-12

Resultat DM DM Upplands CF Skokloster tempo 23 km 2020-08-12